Hyrbil från Hyrbil24.se

Hyrbil24.se – Hyrbilar i hela världen

Hyrbil24 är en jämförelsesajt för hyrbilar som startades 2014 och ägs av Blue Ocean Travel Group. Här går det att söka och jämföra hyrbilar i hela världen med gratis avbokning fram till 48 timmar innan avresa. Vi har ett nära samarbete med Rentalcars för att kunna erbjuda lägsta priser och störst möjliga utbud.

Varför boka med hyrbil hos Hyrbil24?

  • Dubbel support – både via oss och vår partner Rentalcars. Vid problem hjälper vi till och vi svara oftast på mail inom 1-12 timmar
  • Svensk telefonsupport finns dagtid – övrig tid engelska
  • Svenskt företag – nästan alla hyrbilssajter i Sverige är utlandsägda
  • Gratis avbokning – boka tidigt och jämfört innan avresa. Vid lägre pris, boka om
  • Försäkring inkluderad – möjlighet att köpa skydd mot självrisk eller läs vår försäkringsguide och skaffa rätt kreditkort

Information om olika länder

Villkoren för att hyra bil skiljer sig mellan olika länder och där finns ibland en del saker att tänka på. Detta gäller speciellt de billigaste länderna, som är Spanien och Italien. Hyrbil24s information om att hyra bil i USA är också viktig att läsa innan bokning av hyrbil eller avresa. En veckans hyrbil i Spanien kan kosta mindre än 100 kronor per dag och ha en självrisk på över 10 000 kronor medans en hyrbil i USA ofta kostar omkring 300 kronor per dag och har noll kronor i självrisk.

Hyrbil24 växer varje år

Hyrbil24.se är en populär sida som rankar högre och högre på Google för varje år. Detta gör att vi för varje år ökar både antalet uthyrda bilar och trafik. På sommaren är USA den populäraste destination för hyrbilar medans andra delar av året Spanien den destination flest reser till och vill ha en hyrbil.