Kryssningsfartyg

Kryssningar.se

Kryssningar.se är en ganska ny sökmotor för kryssningar i Sverige. Den har unika erbjudanden och priser som konkurrenterna inte matchar. Anledningen till detta är att vi utnyttjar den fria marknaden och köper ofta in våra kryssningar från andra marknaden än den svenska. Det innebär att våra kunder har stora möjligheter att jämföra våra priser med vad som de andra erbjuder och på så sätt alltid kan hitta de billigaste möjliga priserna. Vi står även för den valutarisk som den medför att köpa kryssningar från andra marknader.

Snabb och bra service

Att erbjuda bra och snabb service är något vi alltid strävar efter och oftast får våra kunder på kryssningar.se svar inom några timmar. För kunna erbjuda bäst möjliga service föredrar vi e-post men vi har även telefonsupport vid behov.

Paketresor

Vi på kryssningar.se erbjuder sällan paketresor utan försöker hjälpa våra kunder att alltid hitta de lägsta och billigaste priserna. På grund av våra låga marginaler har vi slutat med att skicka ut offerter när vi märkte att många resenärer endast skickar förfrågningar av intresse där vissa kan vara väldigt tidskrävande. Efter en bokad kryssning hjälper vi de kunder som vill med att hitta och rekommendera de billigaste och bästa flygresorna. Därför kan vi fortsätta att ha mycket låga marginaler!

14 rederier

Kryssningar.se har Sveriges bredaste utbud at kryssningar online och erbjuder kryssningar från 14 rederier. Bland svenska kunder är MSC Cruises och Royal Caribbean de två populäraste rederierna, anledningen till detta beror på den all reklams som syns om deras skepp. MSC är även populära då deras priser är bland de lägsta och de har även nya moderna fartyg. De låga priserna har effekt på servicen som blir lite sämre än övriga konkurrenter. Norwegian Cruises är också populära och detta är ett mycket bra rederi. Vi har även flera lyxkryssningar där en hytt kan kosta över 10 000 sek per dag.

Kryssningar i hela världen

Det stora utbudet av rederier leder också till stort utbud av kryssningar i hela världen. Det finns helt enkelt alltid något för alla! Att kryssa i Karibien är det klart vanligaste men det finns även väldigt unika kryssningar.